TAO OG TANTRA 

Tao betyder "Vejen" og er urgammel, kinesiologisk viden om, hvordan man via en spirituel praksis får et langt, sundt og lykkeligt liv.

Oprindeligt prøvede taoisterne at finde måder at få evigt liv på. 

Nysgerrig på Tao & Tantra? Så hent det gratis webinar om Tao & Tantra lige her

Så fantastisk går det næppe - men der er ingen tvivl om, at vi med de taoistiske tilgange kan få et sundere, rigere og sjovere liv.

I den taoistiske massage tages udgangspunkt i kroppens 14 meridianer, nøjagtig som du kender det fra akupunktur og zoneterapi.

Men hvor akupunktur og zoneterapi arbejder med isolerede dele af kroppen, er hele kroppen i spil i den taoistiske behandling.

En Tao Chi Massage eller en Full Body Awakening Session vil - ud over at gå i dybden muskulært - frisætte dit energiflow og få dig til at mærke dig selv i krydsfeltet mellem krop og sind.

Under massagen stimuleres og masseres desuden dine indre organer, som er vigtige for din evne til at transportere livsenergi rundt i kroppen.

Efter behandlingen vil du føle dig afspændt på et dybere plan, og du vil i dagene, der følger, føle dig lettere fysisk og mentalt, samt opleve øget overskud, velvære og kreativitet - fordi dit flow af energi gennem kroppens meridianer er styrket.

Læs min blog om din intelligente krop her

 


OM MIG

 

Jeg er certificeret Tao Behandler v. Niels Dencker, hvor jeg løbende modtager supervision.

Samtidig er jeg uddannet fysiurgisk massør fra CityFys Akademiet.

Min tværfaglige behandler-baggrund gør, at jeg arbejder både muskulært og energetisk i mine behandlinger.

Jeg har arbejdet med mennesker hele mit liv - som journalist, sosu-assistent og selvstændig behandler.

Da jeg selv fik en kundalini-rejsning for nogle år siden, mærkede jeg for alvor på min krop, hvilke voldsomme kræfter, man arbejder med, når man går ind i det energetiske rum - men også, hvordan man kan udvide sin bevidsthed og nå helt nye højder.

Lyt til den gratis podcast om kundalini lige her

Tao hjælper os med at nå denne tilstand - og det er muligt for alle. Nogle skal blot bruge mere tid og flere indgange for at nå dertil.

Jeg har set mennesker omkring mig brænde ud og bryde sammen, fordi disse kræfter blev forceret i et tempo, de ikke var klar til.

Derfor ved jeg også, hvor vigtigt, det er, at man er i et trygt rum, når man åbner for disse stærke kræfter.

Jeg underviser, uddanner og behandler med et taoistisk udgangspunkt.

Taoismen inspirerer mig dagligt til en spirituel praksis, der integrerer krop, psyke og ånd i et harmonisk samspil.

Vil du inspireres til et liv med selvkærlighed? Så hent din gratis Solo Selvkærligheds Pakke lige her

TID & STED

 

Jeg behandler og underviser i dejlige kliniklokaler i Storkøbenhavn - eller i mit stemningsfyldte hjem i det naturskønne Midtsjælland - kun 45 min. kørsel fra Storkøbenhavn.

Du kan booke en behandling mandag, tirsdag, torsdag og fredag mellem 9 og 16, samt onsdag mellem 9 og 21.

Kontakt mig på tlf. 30 42 46 32 eller mail info@tao-life.dk for at aftale en tid.

 

OBS: VÆR OPMÆRKSOM PÅ, AT DER UNDER DEN GRADVISE GENÅBNING EFTER COVID-19 ALTID ER MAX 10 MENNESKER TIL STEDE VED MINE RETREATS OG WORKSHOPS.

DVS. MAX 8 TILMELDTE DELTAGERE, SÅ DER INKL. KOKKEN OG MIG ALDRIG ER MERE END 10 MENNESKER TIL STEDE.

SAMTIDIG OPFORDRES DER TIL, AT MAN KUN ØVER MED DEN SAMME PARTNER HELE WORKSHOPPEN OG DER VIL VÆRE GOD AFSTAND MELLEM DELTAGERNE.

DER VIL VÆRE HÅNDSPRIT AD LIBITUM LIGESOM FÆLLESAREALER, FLADER OG HÅNDTAG RENGØRES GENTAGNE GANGE UNDER RETREATS OG WORKSHOPS.