Hvad siger kursisterne?

"Du er fantastisk til at afholde de kurser. Du skaber så fine og trygge rammer. Du formår at få det svære og sårbare ned på et plan hvor nye i tantraens verden kan være med. Så skønt at se/mærke kursisters begejstring når du underviser både på tavle og gulv. "

“Tak for en helt fantastisk dag. Den bedste kæreste-dag i hele mit liv... Vi kommer helt sikkert igen.”

"Hej Trine. Tak for en fin og fantastisk beskrivelse af tantramassage og din rejse Jeg har haft rigtig svært ved at finde ord for min rejse, finde ord for hvad jeg har oplevet... Har tit sagt til de mennesker jeg møder på min vej,,, det skal opleves, for det er så stort, at jeg har svært ved at finde ord for det, men du har gjort det! TAK Smuk og kærlig dag til dig!"

"TAK igen fra os begge for en fantastisk god dag igår. Den var så fin. Meget lærerigt, grænseudvidende og et stort givende fremtids potientiale Tusinde TAK for en fantastisk god og lære rig dag. Du er fantastisk, er vi enige om!"

"Hej Trine Tusinde tak for en fantastisk weekend! Det har været en kæmpe fornøjelse og har i den grad givet mig blod på tanden til videre at udforske tantra-universet😄 Tak for at tage så godt imod mig, selvom jeg ikke havde den store erfaring og tænker helt sikkert ikke, at det var sidste gang for mit vedkommende:) "

 “Jeg er meget fascineret, men også overvældet, af de mange informationer vedr kroppens meridianer og pressurpunkter og deres inddragelse i tantramassagen.”

"Kære Trine, det er det bedste jeg har oplevet længe, at være på kursus i tao-tantra massage hos dig! Det giver på flere planer så meget mening det du har lært os, Taktaktak"

"Det var virkelig et godt og meget veltilrettelagt kursus med en god blanding af teori og praksis. Og med mange gode emner og øvelser. Og et rigtigt godt hold. Jeg synes vi havde det rigtigt hyggeligt! Glæder mig til næste kursus i rækken!"

Har du lyst til at lære at massere din partner - intimt, nærværende og sensuelt? Eller går du med tanker om måske at massere professionelt en dag?

Mine workshops i Tao&Tantra Massage er for alle med en nysgerrighed på tantra, massage og ikke mindst den fantastiske kombination af de to elementer.

Den ultimative kombination af hands-on, demo og instruktion

Her guides du gennem en taoistisk helkropsmassage, og du får selv lov at massere en masse.

Via praktiske øvelser tilegner du dig hurtigt en række basisgreb, som du kan sammensætte til en hel massage - og du får et indblik i teorien bag Tao&Tantra Massagen.

Efter kurset har du din “basis-pakke” på plads og kan nå langt med en masse øvelse.

Du kan både deltage alene eller med en partner. Du er nøgen ved de fleste øvelser.

Kontakt mig på info@tao-life.dk, hvis du har yderligere spørgsmål til mine workshops i Tao&Tantra Massage.