Workshops

 

“Tak for en helt fantastisk dag. Den bedste kæreste-dag i hele mit liv... Vi kommer helt sikkert igen.”

"Hej Trine. Tak for en fin og fantastisk beskrivelse af tantramassage og din rejse Jeg har haft rigtig svært ved at finde ord for min rejse, finde ord for hvad jeg har oplevet... Har tit sagt til de mennesker jeg møder på min vej,,, det skal opleves, for det er så stort, at jeg har svært ved at finde ord for detmen du har gjort det! TAK Smuk og kærlig dag til dig!"

"TAK igen fra os begge for en fantastisk god dag igår. Den var så fin. Meget lærerigt, grænseudvidende og et stort givende fremtids potientiale Tusinde TAK for en fantastisk god og lære rig dag. Du er fantastisk, er vi enige om!"

“Tak for en mega-skøn dag i Tao's smukke univers.”

 “Tak for en rigtig skøn og dejlig workshop. Glæder mig allerede til næste gang.”

“Tusind tak for en god workshop! Jeg er godt nok ret øm, der hvor du havde "fat i mig" men det er vel kun sundt…"

 “Jeg er meget fascineret, men også overvældet, af de mange informationer vedr kroppens meridianer og pressurpunkter og deres inddragelse i tantramassagen.”

 “Jeg fik et reality check på min egen åbenhed og var forbavset over, hvor godt det lykkedes mig at slukke for hovedet og bare lade kroppen give mig feedback om, hvorvidt den syntes om det. Og det gjorde den.”

"Kære Trine, det er det bedste jeg har oplevet længe, at være på kursus i tao-tantra massage hos dig! Det giver på flere planer så meget mening det du har lært os, Taktaktak"

"Hej Trine Tusind tak for en dejlig weekend hos dig, nu har vi fået noget mere at arbejde med, rigtig dejligt. Vi ses lige pludselig. Ps. Vi kom godt hjem alle sammen. Knus "

"Kære Trine Tusind tusind tak for en fantastisk workshop. Rigtig god søndag."

"Hej Trine, tak for en lærerig og spændende workshop lørdag. Varme tanker."

"Hej Trine, endnu engang tak for en dejlig, hyggelig og lærerig weekend!"

"Det var virkelig et godt og meget veltilrettelagt kursus med en god blanding af teori og praksis. Og med mange gode emner og øvelser. Og et rigtigt godt hold. Jeg synes vi havde det rigtigt hyggeligt! Glæder mig til næste kursus i rækken!"

 

Her er nogle af tilbagemeldingerne på mine workshops i Tao&Tantra Massage.

 

Har du lyst til at lære at massere din partner - intimt, nærværende og sensuelt?

Eller går du med tanker om måske at massere professionelt en dag?

Mine workshops i Tao&Tantra Massage er for alle med en nysgerrighed på tantra, massage og ikke mindst den fantastiske kombination af de to elementer.

Den ultimative kombination af hands-on, demo og instruktion.

Her guides du gennem en taoistisk helkropsmassage, og du får selv lov at massere en masse.

Via praktiske øvelser tilegner du dig hurtigt en række basisgreb, som du kan sammensætte til en hel massage - og du får et indblik i teorien bag Tao Massagen. 

Efter kurset har du din “basis-pakke” på plads og kan nå langt med en masse øvelse.

Du kan både deltage alene eller med en partner. 

Vi er nøgne ved de fleste øvelser.

Kontakt mig på tlf. +45 30 42 46 32 - eller på email info(at)tao-life.dk, hvis du har yderligere spørgsmål til mine workshops i Tao&Tantra Massage.