Workshops

“Tak for en helt fantastisk dag. Den bedste kæreste-dag i hele mit liv... Vi kommer helt sikkert igen.”

“Tak for en mega-skøn dag i tao's smukke univers.”

 “Tak for en rigtig skøn og dejlig workshop. Glæder mig allerede til næste gang.”

“Tusind tak for en god workshop! Jeg er godt nok ret øm, der hvor du havde "fat i mig" men det er vel kun sundt…"

 “Jeg er meget fascineret, men også overvældet, af de mange informationer vedr kroppens meridianer og pressurpunkter og deres inddragelse i tantramassagen.”

 “Jeg fik et reality check på min egen åbenhed og var forbavset over, hvor godt det lykkedes mig at slukke for hovedet og bare lade kroppen give mig feedback om, hvorvidt den syntes om det. Og det gjorde den.”

 

Her er nogle tilbagemeldinger på min sidste workshop i Tao Massage.

Har du lyst til at lære at massere din partner - intimt, nærværende og sensuelt?

Eller går du med tanker om måske at massere professionelt en dag?

Mine workshops i Tao Massage er for alle med en nysgerrighed på tantra, massage og ikke mindst den fantastiske kombination af de to elementer.

Den ultimative kombination af hands-on, demo og instruktion.

Her guides du gennem en taoistisk helkropsmassage, og du får selv lov at massere en masse.

Via praktiske øvelser tilegner du dig hurtigt en række basisgreb, som du kan sammensætte til en hel massage - og du får et indblik i teorien bag Tao Massagen. 

Efter kurset har du din “basis-pakke” på plads og kan nå langt med en masse øvelse.

Du kan både deltage alene eller med en partner. 

Som par er dette en fantastisk mulighed for at komme tæt på hinanden og være intime sammen - samtidig med at I bliver introduceret til taoismen og nogle indgange til taoistisk elskov.

Både singler og par er velkomne - jeg sørger for en jævn kønsfordeling, og at du har en eller flere partnere at øve med undervejs. 

Du er også velkommen til at teame op med en partner til lejligheden eller give mig et praj, hvis du ønsker, jeg skal teame dig op med en deltager af modsat køn.

 

Pris pr. dag: 800 kr. pr. pers., 1.500 kr. pr. par.

Kursusprisen inkluderer snacks, kaffe, te, vand og en let, vegetarisk frokost.

Medbring: Et håndklæde, vandflaske og en sarong/badehåndklæde/housecoat til pauserne - og ifør dig løstsiddende, behageligt tøj. 

Vi er nøgne ved de fleste øvelser.

Du tilmelder dig ved at mobile paye på 64485. Herefter modtager du en bekræftelse på din deltagelse. Man er først endeligt tilmeldt, når man har overført betaling for kurset på mobile pay 64485. Ved framelding senere end 25.9, refunderes kursusprisen ikke.

Kontakt mig på tlf. +45 30 42 46 32 -  eller på Facebook https://www.facebook.com/trine.lykkegaard.12, hvis du har yderligere spørgsmål til mine workshops i Tao Massage.