Foredrag

 

Jeg holder jævnligt foredrag om den taoistiske måde at være i verden på, fordi jeg synes, Tao kan tilføre vores liv sufatteligå meget. Både massagen, meditationen og den spirituelle praksis er et sandt skatkammer af dyrebar, ældgammel viden.

Jeg vil gerne åbne porten ind til dét skatkammer og vise dig, hvordan du kan få et rigere, sjovere og sundere liv med Tao:

Få mere overskud i hverdagen

 

Hvordan kan vi udnytte og kultivere vores livs-energi, så den gennemsyrer hele vores tilværelse? Giver os et fantastisk overskud, der afspejler sig i vores relationer og vores arbejdsliv?

 

Livs-energi - chi - er et helt centralt element i den kinesiske tankegang - og den taoistiske praksis beskæftiger sig med, hvordan vi får adgang til denne uudtømmelige kilde af livskraft.

 

Mange mennesker kæmper med træthed, udbrændthed, måske ligefrem symptomer på stress i hverdagen. Ofte prøver vi at finde et overskud - men det udebliver, fordi vi leder det forkerte sted. For at finde det rette overskud og kilden til kreativitet, lyst og leg i vores tilværelse, er vi nødt til at arbejde målrettet med vores chi - livsenergien. 

 

I dette foredrag guider jeg dig helt lavpraktisk gennem en række øvelser, der får dig til at mærke din krops uudtømmelige lager af energi - og bruge den målrettet i dit liv. Undervejs bliver du udfordret og provokeret - men herigennem går vejen mod personlig udvikling. 

 

At være i verden - det svære liv

Hvordan bliver jeg en bedre far? En bedre elsker, kollega eller chef?

 

Vi kan gennemgå alskens leder-uddannelser og management-kurser - men hvis ikke vi får selvindsigt gennem indblik i vores blinde pletter, kan vi tage nok så megen ydre lærdom til os - uden at det rykker.

 

Skal vi navigere i en mere og mere kompleks verden, er vi nødt til at være afklaret med vores egne værdier.

 

Vi har nok alle hørt om de 7 chakraer i spirituel sammenhæng - men rent faktisk udgør de 7 chakraer en forståelsesramme, der giver os adgang til en personlig udvikling, der sparker røv - hvis vi tør se på os selv og de smertefulde, blinde pletter i vores ego.

 

Bliv provokeret og beriget ved dette foredrag, og gå derfra med nye indsigter og værktøjer til personlig udvikling.