Tao Chi Massage

 

I flere tusind år har kineserne anskuet sundhed og sygdom på en helt anden måde, end vi gør i den vestlige verden. Ifølge kineserne findes der energibaner, kaldet meridianer, der i høj grad er bestemmende for, hvordan kroppen fungerer. Gennem meridianerne er det tydeligt, at symptomer og sygdomme ikke opstår tilfældigt, selv om de opstår vidt forskellige steder i kroppen. 

 

Tao Chi massagen er en massageform, der går dybere end den fysiurgiske massage, fordi den arbejder energetisk med kroppens 14 meridianbaner. Meridianer er kanaler i din krop, der transporterer livsenergi - af kineserne kaldet chi - til dine indre organer. Her benyttes altså samme tilgang, som du kender fra akupunktur og zoneterapi - blot er det hele kroppen, der berbejdes - både via massage og akupressur.

 

I en Tao Chi massage tager jeg udgangspunkt i dine meridianer, for at skabe balance i dit flow af chi. I massagen mærker jeg også eventuelle ubalancer og vil rådgive dig om, hvordan du kan skabe balance i dit liv - gennem kost og bevægelse.

 

Derudover arbejder jeg aktivt med både din muskulatur og dit bindevæv. I bindevævet lagres en stor del af vores følelsesliv. Derfor oplever kan mange mennesker opleve stærke reaktioner i forbindelse med bindevævsmassage, fordi de får adgang til helt nye bevidsthedslag.

 

Behandlingen foregår på en tynd madras, der giver mig som massør den bedste bevægelsesfrihed, og dig som modtager en dybdegående, holistisk massage. Der vil også være puder til din rådighed, hvis du har behov for yderligere støtte.

Jeg er påklædt under massagen og du er iført underbenklæder.

 

Varighed: 75 min. inkl. forsamtale, evt. bad og evaluering

Pris: 700 kr.