Full Body Awakening Session for mænd og kvinder

 

 

Hvad kendetegneren Full Body Awakening Session i taoistisk forstand?

 

“Tao” betyder “din vej” på kinesisk. En Full Body Awakening Session er en dybdegående massage af hele kroppen, der både arbejder muskulært og energetisk, fordi den tager udgangspunkt i kroppens 14 meridianer (energibaner) - og har til formål at vække, bevare og kultivere din livsenergi. Her benyttes samme principper, som du kender fra zoneterapi og akupunktur - men her er hele kroppen i spil. Under massagen stimulerer og masserer jeg desuden dine indre organer for at styrke dit flow af livsenergi gennem kroppens meridianer (energibaner).

 

Med den rette levevis søgte taoisterne at finde kilden til evigt liv.

Evigt liv får vi aldrig - men der er ingen tvivl om, at vi med den taoistiske levevis kan få et rigere, sjovere og sundere liv.

 

Ønsker du at booke en Full Body Awakening Session er det nødvendigt med en forsamtale over tlf., så jeg kan tilrettelægge sessionen ud fra dit fokus og ønske med en dybdegående session. Skriv en mail til mig, hvor du fortæller lidt om dine bevæggrunde for at få booke en Full Body Awakening Session: tao-life@gmail.com - eller ring mig op på tlf. 30 42 46 32.

 

 

Behandlingen 

 

Vi starter altid med en forsamtale, hvor vi kommer omkring dine forventninger, ønsker, udfordringer og eventuelle intention med behandlingen, og hvor du kan få besvaret spørgsmål.

 

Der er mulighed for at bade både før og efter massagen.

 

Du er afklædt under massagen, jeg er påklædt.

 

At mærke og være i nuet med hele sin krop er faktisk en udfordring for mange mennesker i en hektisk hverdag - her oplever du et rum, hvor du ikke skal andet end dét. I dén tilstand styrker og udvider du din bevidsthed.

 

Jeg skaber og faciliterer et trygt rum, hvor du kan mærke og udforske dig selv - og dermed træne din evne til at være 100% til stede i din krop. Hermed styrkes din evne til intimitet og nærvær - overfor dig selv og andre.

 

En full body awakening session er en unik mulighed for at mærke dig selv og give slip på alle hverdagens krav. Det er derfor vigtigt, at du vender opmærksomheden indad og at du har fokus på at tage imod og bare være.

  

En full body awakening sessioner et godt supplement, hvis du er i et terapeutisk forløb, fordi vi her inddrager kroppen i din selvudviklings-rejse.

 

Varighed: 2-2,5 time inkl. bad, forsamtale og evaluering samt evt. vejledning i taoismen

Efter massagen serverer jeg lidt vand og frugt, og vi evaluerer din oplevelse.

 

Kønnets betydning i en Tao Massage

Massage af dit køn er en integreret del af massagen. Den udføres for at udstrække og afspænde området, på linje med de øvrige dele af din krop. Ligesom vi kan have spændinger i hele kroppen, kan vi have det i vores køn og i bækken- og sæderegionen. Et afspændt og blodfyldt køn er vigtig for dit totale velbefindende og selvfølgelig dit seksualliv. 

 

Både hos mænd og kvinder kan traumer eller blot dårlige oplevelser sætte sig som spændinger i kønnet. Kvinder kan opleve deciderede smerter og ubehag ved samleje, eller blot følelsesløshed Begge dele er et udtryk for, at krop og sind er dissocieret - dvs. at det har været nødvendigt at lægge en afstand til det, der sker i ens krop, fordi det var for svært eller for smertefuldt. 

 

For kvinder

Gennem en indfølende, blid og nærværende massage af dit underliv kan følsomheden genetableres - men det kan være nødvendigt at opløse gamle traumer undervejs. Jeg er der for dig hele vejen og støtter og guider dig i dette vækstforløb. Alt efter omfanget af dine spændinger og eventuelle traumer vil forløbet ligge over én eller flere gange.

Ved du på forhånd, at du har spændinger eller traumer, der kræver tid, ro og tillid til din behandler, kan du vælge et forløb hos mig over 3 gange med fokus på vaginal akupressur for 2.700 kr. for 3 behandlinger a 2 timer.

 

For mænd

Rejsningsbesvær og for tidlig udløsning kan afhjælpes via en taoistisk praksis - men det er ikke et quick fix. Det kræver, at du arbejder aktivt med dig selv - også når du ikke modtager behandling. Har du særlige udfordringer, vejleder jeg dig som en integreret del af en full body awakening session. Hverken vejledning eller massage omfatter seksuel interaktion.

 

En full body awakening session vækker og spreder din livsenerg med udgangspunkt i din krops merdianer. Du er afklædt for at kunne få det fulde udbytte af massagen. Jeg er påklædt under hele massagen. Berøring af mig indgår ikke i massagen.

 

Manden kan ligesom kvinden være multiorgastisk, dvs. kunne få mange orgasmer uden at tabe energien gennem en udløsning. Det er de færreste mænd dog klar over.

I stedet jager manden udløsningen som et klimaks og en bekræftelse af sin mandighed - fordi det er dét, han har lært. Herved går han glip af en meget stor del af sit potentiale som mand.

 

Prisen for en full body awakening session er 2.200,-. Massagen varer omkring to timer, inkl. forsamtale og efterfølgende evaluering.

Ved tidsbestilling betales et depositum på 500 kr. Mobile pay 64485.

 

Ved afbud senere end 24 timer før den aftalte tid, refunderes depositum ikke.