TAO TANTRIC COUPLES' RETREAT 28.-29. SEPTEMBER 2019

Har du lyst til en intens weekend i kærlig fordybelse sammen med din partner?

Sige JA til din partner igen og arbejde med temaer, der får afgørende betydning for jeres videre liv sammen?

På Tao Tantric Couples’ Retreat 28.-29. september bruger vi en hel weekend på at synke ned i en oase af kærligt nærvær.

Det er et lille, intimt retreat med kun 5 par i fredfyldte omgivelser nær Haraldsted Sø ved Ringsted.

Jeg åbner mit hjem og min tantriske værktøjskasse for jer og guider jer trygt og nænsomt igennem øvelser i nærvær, massage og kommunikation, der har jeres parforhold som omdrejningspunkt- med fokus på på at finde netop jeres unikke ‘kærligheds-sprog’.

Tao Tantric Couples’ Retreat er en fantastisk mulighed for at hellige jer kærligheden og nærværet to fulde dage, uden de forstyrrelser, vi oplever i en travl hverdag.

I kommer til at mærke jer selv og hinanden på nye måder, og tager hjem fra denne nærværs-weekend, dybt beriget med nye indsigter og masser af redskaber til jeres forhold.

Om aftenen vil der være rigelig mulighed for at slappe af i de naturskønne omgivelser og lade dagens indtryk bundfælde sig. I kan vælge at overnatte lørdag-søndag, men er også velkomne til at tage hjem efter lørdagens program og den fælles aftensmad.

Der er hunde i hjemmet, så er du allergisk, bør du nok have en håndfuld antihistaminer med i tasken.

Kursusprisen inkluderer overnatning lørdag-søndag samt alle (vegetariske) måltider, snacks, kaffe, te og vand begge kursusdage.

Tid: Lørdag den 28. september kl. 10 til søndag den 29. september kl. 16

Sted: Slangerupvej 51, 4100 Ringsted

Pris: 2.900 kr. pr. par

Ved framelding senere end den 24. september 2019 refunderes kursusgebyret ikke.

Har du spørgsmål, så kontakt mig på tlf. 30 42 46 32.

Om lørdagen vil der være øvelser i nærvær og kommunikation. Alle øvelser er med tøj på.

Søndag går vi lidt dybere og I lærer blandt andet at massere hinanden nærværende og sensuelt. Her foregår de fleste øvelser uden tøj på. Der øves kun med egen partner.

Om Tao: Taoismen er flere tusind år gammel visdom om livsenergi, seksualitet og forholdet mellem mand og kvinde. Et kæmpe skatkammer af visdom, der ikke uden årsag har gået sin sejrsgang i det moderne Vesten.

Om Tantra: Tantra er bevidsthed om vores væren i verden - en holistisk tilgang til krop og seksualitet, der skal erfares og opleves.

Om mig: Jeg er uddannet tao-tantramassør v. Niels Dencker og fysiurgisk massør fra CityFys Akademiet. Jeg har arbejdet med mennesker hele mit liv - som journalist, sosu-assistent og selvstændig behandler. Jeg er gift og mor til 3 dejlige børn og 2 bonus-børn. Både tao og tantra har beriget mit liv og mit parforhold på måder, jeg ikke havde fantasi til at forestille mig før. Jeg brænder derfor for at dele min viden og mine erfaringer indenfor tao-tantraens vidunderlige univers med andre par.