Workshop i Tao Massagei Aalborg 15.-16. september 2018

 

Nåede du det ikke sidste gang - eller er din nysgerrighed vakt - så har du chancen for at komme med på næste workshop i Aalborg den 15. og 16. september 2018, i Ned i Kroppens dejlige lokaler på Spinderensvej 2 i Aalborg.

Weekenden er for alle med en nysgerrighed på tao, massage og ikke mindst den fantastiske kombination af de to elementer.

Her lærer du at massere din partner - intimt, nærværende og sensuelt. 

Går du med tanker om måske at massere professionelt en dag, får du din “basis-pakke” på plads og kan nå langt med en masse øvelse.

Du guides gennem en taoistisk helkropsmassage, og du får rig lejlighed til at øve dig.

Via praktiske øvelser tilegner du dig hurtigt en række basisgreb, som du kan sammensætte til en hel massage - og du får et indblik i teorien bag tao-tantramassagen. 

Du kan vælge at deltage begge dage, eller kun denne ene af de to dage.
Begge dage undervises kl. 10-17

Begge dage har vi fokus på den taoirstiske helkropsmassage.

Lørdag den 15. september masserer og mediterer vi os ind i det taoistiske space, og i øvelserne mærker vi os selv og partneren i intenst nærvær.

Søndag den 16. september går vi i dybden med akupressur, meridianbaner og chakras, og inddrager disse elementer i en Tao Massage.

Begge dage er den ultimative kombination af hands-on, demo og instruktion.

Pris for én dags workshop (lørdag ELLER søndag): 800 kr. pr. pers., 1.500 kr. pr. par
Pris for begge dage (lørdag OG søndag): 1.500 kr. pr. person, 2.800 kr. pr. par
Tilmelding: Senest 12. september 2018

Kursusprisen inkluderer snacks, kaffe, te, vand og en let, vegetarisk frokost.

Kursusprisen inkluderer ikke overnatning mellem lørdag og søndag - her henviser vi til B&B eller andet, hvis du kommer langvejs fra.

Beslutter du dig indenfor et år efter gennemført kursus for at tage hele uddannelsen til Tao Massør hos mig (individuelt forløb - pris: 15.000 kr.), fratrækkes kursusprisen uddannelsens endelige pris.

Medbring: Et håndklæde, vandflaske og en sarong/badehåndklæde/housecoat til pauserne - og ifør dig løstsiddende, behageligt tøj. 

Vi er nøgne ved de fleste øvelser.

Du tilmelder dig ved at mobile paye på 64485. Herefter modtager du en bekræftelse på din deltagelse. Man er først endeligt tilmeldt, når man har overført betaling for kurset på mobile pay 64485. Ved framelding senere end 13.9, refunderes kursusprisen ikke.

Kontakt mig på tlf. +45 30 42 46 32 , hvis du har yderligere spørgsmål til workshoppen.