Workshop i Tao Tantramassage i Harndrup på Fyn

den 10. november 2018

 

Har du lyst til at lære at massere din partner - intimt, nærværende og sensuelt?

Eller går du med tanker om måske at massere professionelt en dag?

I de skønne lokaler i TAO Huset ved Harndrup lidt udenfor Odense afholder vi workshop i tao-tantramassage lørdag den 10. november kl. 10-17.

“Vi” er Randi Fryd og Trine Tao.

Både Randi Fryd og Trine Tao er uddannede tao-tantramassører v. Niels Dencker, med solid behandler-erfaring bag os. 

Randi er desuden Shiatsu-massør og Acunova-akupunktør, og Trine er fysiurgisk massør og journalist.

Har man prøvet en tao-tantramassage eller en workshop i tao-tantramassage, ved man, at denne form for massage kan noget helt særligt på energi-plan. 

Den går i dybden rent fysiologisk, og den arbejder med en stærk energi, fordi den følger kroppens meridianer (energibaner).

Workshoppen er for alle med en nysgerrighed på tantra, massage og ikke mindst den fantastiske kombination af de to elementer.

I denne heldagsworkshop guider vi dig gennem en tantrisk helkropsmassage.
Via praktiske øvelser tilegner du dig hurtigt en række basisgreb, som du kan sammensætte til en hel massage - og du får et indblik i teorien bag tao-tantramassagen. 

Workshoppen er den ultimative kombination af hands-on, demo og instruktion.

Efter kurset har du din “basis-pakke” på plads og kan nå langt med en masse øvelse.

Du kan både deltage alene eller med en partner. Kontakt Trine Tao på tlf. 30 42 46 32, hvis du ønsker at deltage solo, så vi kan sørge for en ligelig kønsfordeling på workshoppen.

Som par er dette en unik mulighed for at komme tæt på hinanden og være intime sammen - samtidig med at I bliver introduceret til tao-tantramassage og nogle indgange til tantrisk elskov.

Tid: Lørdag den 10. november 2018 kl. 10-17
Sted: Rugårdsvej 99, 5463 Harndrup
Pris: 800 kr. pr. pers., 1.500 kr. pr. par
Tilmelding: Via mobilepay 30 42 46 32

Kursusprisen inkluderer snacks, kaffe, te, vand og en let, vegetarisk frokost.

Beslutter du dig indenfor et år efter gennemført kursus for at tage hele uddannelsen til 
tao-tantramassør hos Randi Fryd eller Trine Tao (individuelt forløb - pris: 15.000 kr.), fratrækkes kursusprisen uddannelsens endelige pris.

Medbring: Et håndklæde, vandflaske og sarong/badehåndklæde/housecoat til pauserne - og ifør dig gerne løstsiddende, behageligt tøj. 

Vi er nøgne ved de fleste øvelser.

Du tilmelder dig ved at mobile paye på tlf. 30 42 46 32. Herefter modtager du en bekræftelse på din deltagelse. Man er først endeligt tilmeldt, når man har overført betaling for kurset på mobile pay tlf. 30 42 46 32. Ved framelding senere end 5.11 refunderes kursusprisen ikke.

Kontakt Trine Tao på tlf. 30 42 46 32 - eller her via Facebook Messenger, hvis du har yderligere spørgsmål til workshoppen.

Hvad kendetegner tao-tantramassage i forhold til tantramassage?

“Tao” betyder “vejen” på kinesisk. I en skøn forening med tantramassagen fås en dybdegående massage af hele kroppen, der både arbejder muskulært og energetisk.

Tao-tantramassagen arbejder med kroppens 14 meridianer (energibaner) og har til formål at vække, bevare og kultivere din “chi” - livsenergi. Der benyttes samme principper, som du kender fra zoneterapi og akupunktur - men her er hele kroppen i spil.

Med den rette levevis søgte taoisterne at finde kilden til evigt liv. 

Evigt liv får vi ikke - men der er ingen tvivl om, at vi med den taoistiske levevis kan få et rigere, sjovere og sundere liv.