Fra kamp til kærlighed: Prinser og prinsesser anno 2019

 

Kan vi flirte efter #metoo?

 

Ja, det kan vi.

 

Men hvordan finder vi hinanden som mænd og kvinder?

 

Hvordan hylder vi forskellene mellem de to køn og behandler hinanden med respekt?

 

Noget tyder på, at mænd og kvinder har svært ved at læse hinandens signaler og kommunikere klart.

 

Mænd er i tvivl om, hvad de må og hvad kvinder vil have, når den indledende kontakt skal tages.

 

Omvendt savner mange kvinder, at manden tager initiativet og agerer som “en rigtig mand”, der både slår benene væk under hende - men samtidig respekterer hende som en ligeværdig medspiller.

 

Alt for ofte ser vi, at de to køn graver sig ned i hver deres grøft og kaster mudder efter den anden - selv om de virkelig vil hinanden.

 

Som mænd og kvinder vil vi jo mærke hinanden, begæres og ses.

 

Så hvordan gør vi - uden at misforstå hinanden?

 

Det fortæller jeg dig meget mere om på workshoppen Prinser og prinsesser anno 2019, hvor vi også laver nogle øvelser i at kommunikere klart i konstellationen mand-kvinde - og i at flirte, så det bliver sjovt og livsbekræftende for begge parter.

 

På denne workshop bliver du “klædt på” til at gå ud i verden og tage initiativet, når du møder det modsatte køn. Du bliver mere sikker i at læse andres signaler, at mærke ind i, hvad du selv har lyst til - og melde det ud til modparten.

 

Også par har stor glæde af at deltage i denne workshop, hvor man ofte ser nye sider af sin partner og bliver bedre til at kommunikere med hinanden som par.

 

Der bliver også plads til en debat ud på aftenen, hvor deltagerne kan bringe deres egne erfaringer og spørgsmål i spil. Her er ingen “dumme spørgsmål” og alt foregår i et trygt rum med mig som facilitator.

 

Vi holder en kort pause undervejs, hvor der serveres et glas koldt og lidt snacks.

 

Tid: Onsdag den 8. maj 2019 kl. 19-22

Sted: Roskildevej 46, 2000 Frederiksberg (indgang fra parkeringspladsen) Parkeringsforhold: 2 timers gratis parkering i området, herefter betaling.

Pris: 150 kr.

Tilmelding: Du tilmelder dig ved at overføre 150 kr. via mobile pay på nr. 64485.

I kommentarfeltet skriver du dit navn og en email-adresse, som udelukkende bruges til at fremsende en billet, du kan printe ud eller vise på din mobil ved indgangen.

Din email bruges IKKE til reklamefremstød eller kampagner.

Har du ikke adgang til mobile pay, kan du tilmelde dig ved at overføre150 kr. til reg. nr. 2355, konto nr. 6893304795 (Nordea Bank Erhverv), ligeledes påført dit navn og din email til brug for fremsendelse af billet.

Ved framelding senere end 6. maj 2019 refunderes billettens pris ikke.

 

Om mig: Jeg arbejder som journalist, forfatter og tao tantra-instruktør. Jeg holder workshops og 1-1 sessioner i seksualitet og spiritualitet. Her møder jeg ofte frustrerede mænd og kvinder, som efterlyser nye måder at forstå og omgås det modsatte køn på.