Særligt for Kvinder

 

Hver anden kvinde oplever at have problemer med at få vaginal orgasme under samleje. 

 

En fjerdedel af alle kvinder oplever de seksuelle problemer som så alvorlige, at det er svært for dem at være i et forhold.

 

Mellem hver 5. og hver 10 kvinde oplever deciderede smerter i forbindelse med samleje.

 

Hver 10. unge kvinde lider af kroniske smerter omkring skedeåbningen - uden at disse har nogen påviselig, fysisk årsag. 

 

Smerterne er som oftest psykosomatiske - og derfor kan disse problemer kun løses, hvis kvinden selv spiller en aktiv rolle i behandlingen af dem.

 

Kvinden må finde og eje sin egen, seksuelle energi, opleve den

og mærke dens flow.

 

Andre kvinder oplever manglende lyst, manglende evne til at nyde sex og manglende evne til at blive ophidset og våd nok under samleje.

 

Nogle kvinder oplever at få orgasme og tilfredsstillende sex - men at der alligevel er en form for savn i dem efter noget andet.

 

Problemer i sexlivet viser sig ofte i et større perspektiv: Problemer med at finde og fastholde en partner, og problemer med at finde roen i et parforhold uden at søge nye eventyr og sidespring.

 

Disse problemer er ikke nogle, man behøver at “finde sig i” eller udholde. Disse problemer kan afhjælpes - gennem nænsom akupressur og massage. 

 

Massagen kan fremprovokere stærke, fortrængte følelser - både de negative og de positive - så man kan arbejde med dem og integrere dem i sit liv på en konstruktiv og givende måde.  

 

Seksualenergien er selve livsenergien. Den forsvinder ikke, men kan være “låst” i knuder og spændinger, så den ikke kan flyde frit.

 

Kvinder, der kan få klitorisorgasme, men ikke skede-orgasme, har brug for at “komme hjem” i skeden. Brug for at opdage livmoderen og alle de store følelser, der er forbundet med den. 

 

Taoister siger, at livmoderen har direkte forbindelse til hjertet. Derfor oplever mange kvinder, at sex bliver en langt stærkere, dybere, men også mere skrøbelig oplevelse, når de under samleje oplever nydelse og orgasme fra livmoderen.

 

Kønnet og seksualiteten kan ikke adskilles fra vores øvrige liv og vores eksistens. 

 

Når vi heler seksuelt, heler vi derfor også eksistentielt.

 

Jeg tilbyder kvinder et trygt, helende rum, hvor sindet og kroppen lander og integreres i et harmonisk samspil.

 

For kvinder, der ønsker at indgå i en sådan helende proces, tilbyder jeg i oktober månd 2018 tre behandlinger a 2 timers varighed (full body awakening session) for kun 2.700 kr. Du kan lægge din behandlinger på et hvilket som helst tidspunkt i 2018 og 2019, når blot du betaler for dit forløb inden udgangen af oktober 2018. 

 

Kontakt mig på tlf. 30 42 46 32 for at høre nærmere og booke dit helende og frisættende forløb.