Kend Dit Køn. Med Yoni og Lingam i Centrum

Hvor godt kender du egentlig dit køn?

 

Og din partners køn?

 

Vidste du f.eks., at udløsning og orgasme er to vidt forskellige ting, og at alle - mænd som kvinder - kan blive multi-orgasmiske?

 

Få et utal af orgasmer, uden overhovedet at “komme” - og blive ved i timevis?

 

At mange mænd og kvinder har nedsat følsomhed i deres køn, fordi koblingen mellem krop og sind på ét eller andet tidspunkt er blevet forstyrret?

 

De fleste mennesker udnytter i virkeligheden ikke deres fulde, orgasmiske potentiale.

 

På denne aften-workshop udfolder vi hele kønnets potentiale, og du bliver fortrolig med både kvindens og mandens køn, på uhøjtidelig vis.

 

Du får en masse viden om lingam og yoni, og du lærer at berøre og massere dit eget og partnerens køn, på en sanselig måde, der øger intimiteten og bringer dig tættere på dig selv og din partner.

 

Samtidig lærer du, hvordan dit køn “spiller sammen” med resten af dig, og vi laver øvelser, der integrerer køn, krop og sind.

 

For at få et harmonisk kønsliv er vi nemlig nødt til at se krop og sind som en helhed, og forstå, hvilken rolle, vores køn udgør i dette samspil.

 

Først da begynder vores udvikling at rykke, og vi får et stærkere flow af kærlig, seksuel energi, der gennemtrænger alle livets områder.

 

Både singler og par er velkomne.

 

Ønsker du at tilmelde dig som single, så kontakt mig forinden på tlf. 30 42 46 32, så jeg kan sikre en passende kønsfordeling.

 

Vi er nøgne ved nogle af øvelserne.

Der optræder ikke seksuel interaktion mellem deltagerne.

 

Tid: Fredag den 13. september kl. 19-22

Sted: Kirkegade 1, 7490 Aulum

Pris: 250 kr. pr. person på mobile pay 64485

Tilmelding: Via sms på tlf. 30 42 46 32 og mobile pay 64485

 

Ved framelding senere end 9. september refunderes kursusafgiften ikke.