ONLINE KÆRLIGHEDS BOOTCAMP

DEN BEDSTE KÆRESTE-GAVE TIL DIG OG DIN ELSKEDE: ET INTENSIVT ONLINE BOOTCAMP-FORLØB FOR PAR

HER er det, som mange par har ventet på: En mulighed for at arbejde aktivt med jeres parforhold, gennem øvelser i nærvær, sensualitet og kommunikation - og en masse viden, tips&tricks til et fedt sexliv!

HJEMME i din egen stue, i ro og mag og i et tempo, der passer jer - men med løbende adgang til sparring. What’s not to like :-)

JEG har taget det bedste fra alle mine workshops for par, for mænd og kvinder og samlet det i et onlineforløb til jer, der kommer i 4 dele, med masser af ekstra gaver og bonus’er til de hurtige.

ONLINE bootcamp’en for par, der løber over 4 lørdage, men som du altid kan tilgå på tidspunkter, der passer dig.

4 RELEASE datoer fyldt med webinarer, e-materiale, lydfiler m.m.

4 RELEASE datoer, hvor du og din partner kommer igennem en intensiv proces med fokus på jer!

 

HUSK KÆRLIGHEDEN

I ONLINE KÆRLIGHEDS-BOOTCAMP’EN FÅR I 4 webinarer af hver minimum en times varighed - hvor I blandt andet

Finder jeres eget kærligheds-sprog - gennem kærlige kommunikations-øvelser

Lærer at mærke, cirkulere og udveksle seksuel energi

Lærer at berøre hinanden på nye måder - så sensuelt og energifyldt, at det slår gnister

Lærer at hele hinanden gennem sex

Forenes i dyb hengivenhed via sjæleparring og sjæleorgasmer

Lærer at elske jer selv og hinanden

Genfinder legen og latteren mellem jer

Forenes på et dybere plan, uafhængigt af konkrete, seksuelle handlinger

Bygger bro over jeres forskelligheder og vender dem til en styrke

Lærer, hvordan I bevarer den gensidige tiltrækning - hele livet

Tager jeres sexliv til nye højder

OG ikke mindst: 4 øvehæfter med masser af øvelser, der underbygger online kærligheds-bootcamp’en og trin for trin guider jer gennem forløbet.

IØVRIGT et forløb, der er dit til evig arv og eje og som du kan tage frem og følge..igen og igen.

Kærligheds Online Bootcamp kører som intensivt forløb få gange om året - vil du have besked, næte gang, du har mulighed for at tilmelde dig, så skriv dig op her:

JA TAK! GIV MIG STRAKS BESKED, NÅR JEG IGEN HAR MULIGHED FOR AT TILMELDE MIG DETTE INTENSIVE KÆRLIGHEDSFORLØB MED MASSER AF FEDE BONUSSER TIL SPOTPRIS!

 

SOM ekstra bonus ved køb af online kærligheds-bootcamp’en får I OGSÅ:

E-bogen “Kend dit Køn. En tao-tantrisk guide til et bedre sexliv” spækket med en masse viden, tips&tricks til et bedre sexliv, suppleret med lækre illustrationer og eksempler. 80 siders spændende læsning OG ØVELSER om mandens og kvindens seksualitet, om tao-tantramassage, berøring, nærvær - alt det, der baner vejen for et varmt, rigt og sensuelt kærlighedsliv. Værdi 299,-.

Ialt to timers online session med mig, hvor du eller I kan spørge om alt det, I ønsker - enten i forhold til online bootcamp’en eller andet i jeres liv. I kan tage sessionen fælles eller I kan tage hver en session af en times varighed. Værdi: 1.900,-.

4 lydmeditations-filer, der på smukkeste vis understøtter online-forløbet for par - værdi 796,-.

Online-foredraget ““Sådan finder I gnisten igen og igen: De 7 største faldgruber i forholdet og hvordan I styrer udenom”- værdi 299,-. Dvs. ekstra gaver og bonus’er for ialt 3.294,-!

 

HVA’ koster’et?

NORMALPRIS for denne intensive online kærligheds-bootcamp er i forvejen lavere end at deltage på en workshop for par, modtage en tantrabehandling eller gå til samtaler hos en sexolog eller parterapeut - nemlig sølle 1.897,- kr.!

MEN du får denne unikke Kærligheds Bootcamp inklusive de mange ekstra bonus’er for langt under prisen. Du får nemlig mere end 70% rabat, når du bestiller bootcamp’en - nemlig KUN 567,- kr. inkl. ALT!

DVS. for dette forløb inkl. gaver og bonus’er, som du normalt ville betale 5.191,- for - betaler du kun 567,-!

Tilmeldingen til Online Kærligheds Bootcamp'en inkl. gaver og bonusser åbner kun få gange om året. 

Kærligheds Online Bootcamp kører som intensivt forløb få gange om året - vil du have besked, næte gang, du har mulighed for at tilmelde dig, så skriv dig op her:

JA TAK! GIV MIG BESKED, NÅR DER ÅBNES FOR TILMELDINGER TIL NÆSTE KÆRLIGHEDS ONLINE BOOTCAMP!

Q&A:

 

– Hvad nu, hvis jeg ikke kan præcis de dage, de 4 dele af workshoppen releases?

– Intet problem - de datoer, bootcamp'en kører, er release datoer og du kan tilgå videoer, lydfiler, øvehæfte og bog når som helst efter release. De er dine til evig arv og eje.

 

– Min partner er tøvende eller afvisende overfor at deltage i det her - giver det mening, at jeg deltager solo?

– Absolut. En stor del af materialet er noget, du kan tage til dig og bruge aktivt både i dit eget liv og sammen med din partner, selv om han eller hun ikke deltager aktivt i online bootcamp’en. Desuden viser alle undersøgelser, at når den ene halvdel af et par aktivt gør noget med tanke på forholdet, løfter det hele forholdet. Selv hvis du deltager “hemmeligt”, uden at fortælle din partner, at du er taget på online bootcamp, vil det smitte af på jeres forhold.

 

– Jeg er single - vil jeg overhovedet få noget ud af at deltage i en online bootcamp for par?

– Ja! I allerhøjeste grad. Du bliver klogere på dig selv og det modsatte køn og du arbejder aktivt med din egen udvikling i relations-perspektiv. Du vil mærke en forskel både i dit civile liv og i dine nære relationer. Og når du en dag er på vej ind i et forhold, vil det gøre en kæmpe forskel, at du har deltaget i online bootcamp’en for par. 

 

Kan man virkelig sidde hjemme i sin sofa og tage sit parforhold til nye højder?

– Nej! Deltagelse i online bootcamp’en kræver selvfølgelig, at du - ud over at følge videoerne og læse øvehæftet og bogen - laver øvelserne aktivt. Uden handling, ingen forvandling.

GIV MIG BESKED, NÅR DER ÅBNES FOR TILMELDINGER NÆSTE GANG!