Tao Tantric Summer Retreat

Har du lyst til at fordybe dig i Tao Tantra gennem meditation, massage og øvelser? Dedikere en weekend til afslapning, nydelse og nærvær?

Så tag med på Tao Tantric Summer Retreat i Ringsted den 29.-30 august 2020.

Jeg slår dørene op til mit hus, hvor vi nyder den sidste del af sommeren med et program, der både giver plads til fordybelse og afslapning.

Jeg bor i et naturskønt område nær Haraldsted Sø, med rigelige muligheder for løb, cykling, sejlsport og badning - så du er velkommen til at medbringe cykel, løbesko eller kajak - eller bare nyde de sidste solstråler om aftenen efter dagens program.

Jeg har to dansk-svenske gårdhunde, så er du allergisk, skal du nok indtage et par antihistaminer i løbet af weekenden.

Der vil både være morgen-yoga og øvelser i tao-tantramasage og meditation. I Tao Tantra udnyttes livsenergien som en helende, helbredende kraft.

Ved at cirkulere livsenergien i de indre organer under sex, massage og meditation, opnås en helende effekt.

Oprindelig forsøgte taoisterne at opnå evigt liv. Så fantastisk går det næppe, men der er ingen tvivl om, at en Tao Tantrisk livsførelse giver dig både et stærkt helbred og et fantastisk sexliv.

Tid: Lørdag den 29. august kl. 10 til søndag den 30. august kl. 16. Der kan arrangeres afhentning ved Ringsted Station, hvis man ankommer med tog (38 min. med IC-tog fra Københavns Hovedbanegård).

Sted: Slangerupvej 51, Benløse, 4100 Ringsted.

Pris: 1.200 kr. inkl. overnatning og alle (vegetariske) måltider, snacks, kaffe, te og vand begge kursusdage.

Tilmelding via mobile pay på tlf. 30 42 46 32.

Ved framelding senere end den 22. august 2020 refunderes kursusprisen ikke.

Max 10 deltagere Medbring sengetøj, dyne og pude - eller sovepose, samt håndklæde og kimono/sarong/housecoat.

Der vil både være individuelle øvelser og øvelser i par. Både singler og par er velkomne . Ønsker du at tilmelde dig som single, så kontakt mig på tlf. 30 42 46 32 for at komme på venteliste, da kønsfordelingen af hensyn til øvelserne skal være 50-50.

Spørgsmål? Ring til mig på tlf. 30 42 46 32, så finder vi ud af det.

Glæder mig til at se dig!