Full Body Awakening Session for Mænd og Kvinder

Hvad kendetegneren Full Body Awakening Session i taoistisk forstand?

 

“Tao” betyder “vejen” på kinesisk. Din vej.

 

En Full Body Awakening Session er en dybdegående massage af hele kroppen, der både arbejder muskulært og energetisk, fordi den tager udgangspunkt i kroppens 14 meridianer (energibaner) - og har til formål at vække, bevare og kultivere din livsenergi. Her benyttes samme principper, som du kender fra zoneterapi og akupunktur - men her er hele kroppen i spil. 

 

Under massagen stimulerer og masserer jeg desuden dine indre organer for at styrke dit flow af livsenergi gennem kroppens meridianer (energibaner).

 

Med den rette levevis søgte taoisterne at finde kilden til evigt liv.

Evigt liv får vi aldrig - men der er ingen tvivl om, at vi med den taoistiske levevis kan få et rigere, sjovere og sundere liv.

 

Ønsker du at booke en Full Body Awakening Session er det nødvendigt med en forsamtale over tlf., så jeg kan tilrettelægge sessionen ud fra dit fokus og ønske med en dybdegående session. Skriv en mail til mig, hvor du fortæller lidt om dine bevæggrunde for at få booke en Full Body Awakening Session: tao-life@gmail.com - eller ring til mig på tlf. 30 42 46 32.

 

 

Behandlingen 

 

Vi starter altid med en forsamtale, hvor vi kommer omkring dine forventninger, ønsker, udfordringer og eventuelle intention med behandlingen, og hvor du kan få besvaret spørgsmål.

 

Der er mulighed for at bade både før og efter massagen.

 

Du er afklædt under massagen, jeg er påklædt. 

 

At mærke og være i nuet med hele sin krop er faktisk en udfordring for mange mennesker i en hektisk hverdag - her oplever du et rum, hvor du ikke skal andet end dét. I dén tilstand styrker og udvider du din bevidsthed.

 

Jeg skaber og faciliterer et trygt rum, hvor du kan mærke og udforske dig selv - og dermed træne din evne til at være 100% til stede i din krop. Hermed styrkes din evne til intimitet og nærvær - overfor dig selv og andre.

 

En full body awakening session er en unik mulighed for at mærke dig selv og give slip på alle hverdagens krav. Det er derfor vigtigt, at du vender opmærksomheden indad og at du har fokus på at tage imod og bare være.

  

En full body awakening sessioner et godt supplement, hvis du er i et terapeutisk forløb, fordi vi her inddrager kroppen i din selvudviklings-rejse.

 

Varighed: 2-2,5 time inkl. bad, forsamtale og evaluering samt evt. vejledning i taoismen

Efter massagen serverer jeg lidt vand og frugt, og vi evaluerer din oplevelse.

 

Kønnets betydning i en Tao Massage

Massage af dit køn er en integreret del af massagen. Den udføres for at udstrække og afspænde området, på linje med de øvrige dele af din krop. Ligesom vi kan have spændinger i hele kroppen, kan vi have det i vores køn og i bækken- og sæderegionen. Et afspændt og blodfyldt køn er vigtig for dit totale velbefindende og selvfølgelig dit seksualliv. 

 

Både hos mænd og kvinder kan traumer eller blot dårlige oplevelser sætte sig som spændinger i kønnet. Kvinder kan opleve deciderede smerter og ubehag ved samleje, eller blot følelsesløshed Begge dele er et udtryk for, at krop og sind er dissocieret - dvs. at det har været nødvendigt at lægge en afstand til det, der sker i ens krop, fordi det var for svært eller for smertefuldt. 

 

For kvinder

Gennem en indfølende, blid og nærværende massage af dit underliv kan følsomheden genetableres - men det kan være nødvendigt at opløse gamle traumer undervejs. Jeg er der for dig hele vejen og støtter og guider dig i dette vækstforløb. Alt efter omfanget af dine spændinger og eventuelle traumer vil forløbet ligge over én eller flere gange.

 

Hver anden kvinde oplever at have problemer med at få vaginal orgasme under samleje. 

 

En fjerdedel af alle kvinder oplever de seksuelle problemer som så alvorlige, at det er svært for dem at være i et forhold.

 

Mellem hver 5. og hver 10 kvinde oplever deciderede smerter i forbindelse med samleje.

 

Hver 10. unge kvinde lider af kroniske smerter omkring skedeåbningen - uden at disse har nogen påviselig, fysisk årsag. 

 

Smerterne er som oftest psykosomatiske - og derfor kan disse problemer kun løses, hvis kvinden selv spiller en aktiv rolle i behandlingen af dem.

 

Kvinden må finde og eje sin egen, seksuelle energi, opleve den og mærke dens flow.

 

Andre kvinder oplever manglende lyst, manglende evne til at nyde sex og manglende evne til at blive ophidset og våd nok under samleje.

 

Nogle kvinder oplever at få orgasme og tilfredsstillende sex - men at der alligevel er en form for savn i dem efter noget andet.

 

Problemer i sexlivet viser sig ofte i et større perspektiv: Problemer med at finde og fastholde en partner, og problemer med at finde roen i et parforhold uden at søge nye eventyr og sidespring.

 

Disse problemer er ikke nogle, man behøver at “finde sig i” eller udholde. Disse problemer kan afhjælpes - gennem nænsom akupressur og massage. 

 

Massagen kan fremprovokere stærke, fortrængte følelser - både de negative og de positive - så man kan arbejde med dem og integrere dem i sit liv på en konstruktiv og givende måde.  

 

Seksualenergien er selve livsenergien. Den forsvinder ikke, men kan være “låst” i knuder og spændinger, så den ikke kan flyde frit.

 

Kvinder, der kan få klitorisorgasme, men ikke skede-orgasme, har brug for at “komme hjem” i skeden. Brug for at opdage livmoderen og alle de store følelser, der er forbundet med den. 

 

Taoister siger, at livmoderen har direkte forbindelse til hjertet. Derfor oplever mange kvinder, at sex bliver en langt stærkere, dybere, men også mere skrøbelig oplevelse, når de under samleje oplever nydelse og orgasme fra livmoderen.

 

Kønnet og seksualiteten kan ikke adskilles fra vores øvrige liv og vores eksistens. 

 

Når vi heler seksuelt, heler vi derfor også eksistentielt.

 

For kvinder, der gerne vil arbejde med denne form for kropsbevidsthed i et intensivt forløb i et trygt rum, har jeg her i oktober måned 2018 et tilbud på 3 behandlinger til kun 2.700 kr. Normal pris 2.200 kr. pr. behandling. Du sparer 3.900 kr., dvs. mere end 59%. 

 

Her tilbyder jeg kvinder et trygt, helende rum, hvor sindet og kroppen lander og integreres i et harmonisk samspil.

 

Behandlingerne foregår i mit kliniklokale på Roskildevej 46, 2000 Frederiksberg.

 

Du kan lægge dine behandlinger på et hvilket som helst tidspunkt i 2018/2019, når blot du betaler for dit forløb inden udgangen af oktober måned 2018.

 

Kontakt mig på tlf. 30 42 46 32, hvis du vil høre mere eller booke dit forløb.

 

For mænd

Rejsningsbesvær og for tidlig udløsning kan afhjælpes via en taoistisk praksis - men det er ikke et quick fix. Det kræver, at du arbejder aktivt med dig selv - også når du ikke modtager behandling. Har du særlige udfordringer, vejleder jeg dig som en integreret del af en full body awakening session. Hverken vejledning eller massage omfatter seksuel interaktion.

 

En full body awakening session vækker og spreder din livsenerg med udgangspunkt i din krops merdianer. Du er afklædt for at kunne få det fulde udbytte af massagen. Jeg er påklædt under hele massagen. Berøring af mig indgår ikke i massagen.

 

Manden kan ligesom kvinden være multiorgastisk, dvs. kunne få mange orgasmer uden at tabe energien gennem en udløsning. Det er de færreste mænd dog klar over. 

I stedet jager manden udløsningen som et klimaks og en bekræftelse af sin mandighed - fordi det er dét, han har lært. Herved går han glip af en meget stor del af sit potentiale som mand.

 

Prisen for en full body awakening session er 2.200,-. Massagen varer omkring to timer, inkl. forsamtale og efterfølgende evaluering.

Ved tidsbestilling betales et depositum på 500 kr. Mobile pay 64485.

 

Ved afbud senere end 24 timer før den aftalte tid, refunderes depositum ikke.