Valentine's Workshop. Deep Dive Dating

Pris: 199,00 DKK
Deep Dive Dating er for dig, der vil date lidt sjovere, lidt dybere. Dig, som ved, at dét at møde nye mennesker er noget, man gør i virkeligheden - ikke noget, man bare taler om. Ingen speeddating og forkromede forhørsrunder - vi foretrækker at have det sjovt og bevæge os - frem for at snakke os bevidstløse. På denne Valentins aften-workshop laver vi masse øvelser, der åbner os og får os til at smile og grine - af hinanden og med hinanden. I løbet af aftenen får du talt og grinet sammen med alle - og mærker, hvordan kontakt med nye mennesker bliver legende let, når rammen er tryg og uhøjtidelig. Alt foregår i et trygt rum og selvfølgelig fuldt påklædt. I pausen serverer vi et glas bobler og en snack. Bagefter kan du gå videre i byen og nyde den gode stemning på denne “lille fredag”. Tid: Torsdag den 14. februar 2019 kl. 19-21.30 Sted: Roskildevej 46, 2000 Frederiksberg. Lokale 1 med indgang fra parkeringspladsen (gratis parkering 2 timer på Roskildevej, herefter betaling). Pris: 199,- Om mig: Jeg er tao-tantrainstruktør (udd. v. Niels Dencker), NLP-coach og journalist - og afholder workshops både for par og singler, hvor jeg trækker på min kæmpe værktøjskasse indenfor coaching, tantra og taoisme - der bringer mænd og kvinder tættere på hinanden. På mine workshops er kontakten med det modsatte køn legende let - og ukompliceret.

Gavekort til Full Body Awakening Session for par

Pris: 2700,00 DKK
I løbet af 3 intense timer kommer I tættere på hinanden som par, når jeg faciliterer et intimt og fortroligt rum, baseret på tao-tantraens smukke univers. En Full Body Awakening Session for par er en unik mulighed for at rive nogle timer ud af kalenderen og fordybe jer i hinanden - skabe jeres eget, intime, sensuelle rum og blive klogere på jer selv og hinanden.  I lærer at massere hinanden - sensuelt, intimt og nærværende, med udgangspunkt i kroppens energiflow, hvor kønnet er en væsentlig del.   I øger kendskabet til jeres egen og partnerens krop og får indsigt i, hvordan I kan arbejde med udfordringer i jeres parforhold - når og hvis de opstår. I får en komplet, tao-tantrisk “værktøjs-kasse” med hjem, som vil berige jeres elskov og parforhold - og danne udgangspunkt for mange timers intens elskov. Pris: 2.700 kr. for 3 timers undervisning og massage inkl. kaffe, te, vand, frugt og snacks. Du kan booke tid de fleste hverdage i tidsrummet 9-18. Forespørg på ledige tider og book din behandling på tlf. 30 42 46 32. Gavekortet kan benyttes resten af 2018 og hele 2019.

Gavekort til Full Body Awakening Session

Pris: 1900,00 DKK
Full Body Awakening SessionEn Full Body Awakening Session er en dybdegående massage af hele kroppen, der både arbejder muskulært og energetisk, fordi den tager udgangspunkt i kroppens 14 meridianer (energibaner) - og har til formål at vække, bevare og kultivere din livsenergi. Her benyttes samme principper, som du kender fra zoneterapi og akupunktur - men her er hele kroppen i spil.  Under massagen stimulerer og masserer jeg desuden dine indre organer for at styrke dit flow af livsenergi gennem kroppens meridianer (energibaner). En full body awakening session er en unik mulighed for at mærke dig selv og give slip på alle hverdagens krav. Det er derfor vigtigt, at du vender opmærksomheden indad og at du har fokus på at tage imod og bare være. Massage af dit køn er en integreret del af massagen. Den udføres for at udstrække og afspænde området, på linje med de øvrige dele af din krop. Ligesom vi kan have spændinger i hele kroppen, kan vi have det i vores køn og i bækken- og sæderegionen. Et afspændt og blodfyldt køn er vigtig for dit totale velbefindende og selvfølgelig dit seksualliv. Både hos mænd og kvinder kan traumer eller blot dårlige oplevelser sætte sig som spændinger i kønnet. Kvinder kan opleve deciderede smerter og ubehag ved samleje, eller blot følelsesløshed Begge dele er et udtryk for, at krop og sind er dissocieret - dvs. at det har været nødvendigt at lægge en afstand til det, der sker i ens krop, fordi det var for svært eller for smertefuldt. Pris: 2.200 kr. for 2 timers full body awakening massage Du kan booke tid de fleste hverdage i tidsrummet 9-18. Forespørg på ledige tider og book din behandling på tlf. 30 42 46 32. Gavekortet kan benyttes resten af 2018 og hele 2019.