‘KEND DIT KØN’ ER TILBAGE:

WORKSHOPPEN FOR DIG, DER VIL LÆRE MEGET MERE OM DIT EGET OG DET MODSATTE KØN, BLIVE EN BEDRE ELSKER OG FÅ ET SJOVERE LIV

ONSDAG DEN 2. JUNI 2021 KL. 17-20 I LYNGBY

INTERESSEN for denne workshop plejer at være så overvældende, at mange må skrives på venteliste.

MEN nu er chancen her igen.

Onsdag den 2. juni skaber jeg et smukt, afslappet rum, hvor leg og læring går op i en højere enhed.

HVOR godt kender du egentlig dit køn? Og din partners køn?

VIDSTE du f.eks., at udløsning og orgasme er to vidt forskellige ting og at alle - mænd som kvinder - kan blive multi-orgasmiske? Få et utal af orgasmer, uden overhovedet at “komme” - og blive ved i timevis?

AT mange mænd og kvinder har nedsat følsomhed i deres køn, fordi koblingen mellem krop og sind på ét eller andet tidspunkt er blevet forstyrret?

DE fleste mennesker udnytter ikke deres fulde, orgasmiske potentiale.

denne aften-workshop udfolder vi hele kønnets potentiale, og du bliver fortrolig med både kvindens og mandens køn, på uhøjtidelig vis.

DU får en masse viden om kvindens og mandens køn - og du lærer at berøre og massere dit eget og partnerens køn, på en sanselig måde, der øger intimiteten og bringer dig tættere på dig selv og din partner.

SAMTIDIG lærer du, hvordan dit køn “spiller sammen” med resten af dig, og vi laver øvelser, der integrerer køn, krop og sind. Vi vil være nøgne ved nogle af øvelserne, og du kommer til at øve massage af kønnet sammen med en partner - eller én, du teamer op med på selve aftenen.

WORKSHOPPEN er for både singler og par - men af hensyn til øvelserne skal der være lige mange mænd og kvinder. Du tilmelder dig som enten single eller del af et par via nedenstående links. Er du single, kommer du på venteliste og får straks besked, når der er en ledig plads. Først når du er sikret en plads, betaler du for din billet.

Tid : Onsdag den 2. juni kl. 17-20

Sted: Holmelinsvej, 2800 Kgs. Lyngby

Pris: 299,- pr. deltager

Ved framelding senere end 48 timer inden kursusstart refunderes beløbet ikke.

JA TAK! JEG VIL MED OG TILMELDER MIG SOM DEL AF ET PAR!

(Prisen på kr. 299,- er pr. deltager)

JA TAK! SÆT MIG PÅ VENTELISTE SOM SINGLE/SOLO DELTAGER OG KONTAKT MIG, HVIS DER BLIVER EN LEDIG PLADS!