Tao Tantric Couples' Retreat 26.-27. juni 2021

Har du lyst til en intens weekend i kærlig fordybelse sammen med din partner?

Sige JA til din partner igen og arbejde med temaer, der får afgørende betydning for jeres videre liv sammen?

På Tao Tantric Couples’ Retreat 26.-27. juni bruger vi en hel weekend på at synke ned i en oase af kærligt nærvær.

Tao Tantric Couples' Retreat er et lille, intimt retreat med kun 4 par i fredfyldte omgivelser nær Haraldsted Sø ved Ringsted.

Jeg åbner mit hjem og min tantriske værktøjskasse for jer og guider jer trygt og nænsomt igennem øvelser i nærvær, massage og kommunikation, der har jeres parforhold som omdrejningspunkt- med fokus på på at finde netop jeres unikke ‘kærligheds-sprog’.

Hele lørdagen er dedikeret til øvelser i nærvær, kommunikation og sensualitet og I vil opleve, at lige netop jeres relation og jeres kommunikation er i fokus.

Søndag arbejder vi videre med disse redskaber og I bliver introduceret til tantramassage for par som en vej til den ultimative nærhed og den dybt sanselige erotik, når I lærer at massere hinanden nærværende og sensuelt.

Her foregår de fleste øvelser uden tøj på. Der øves kun med egen partner.

Efter weekenden vil I være fortrolige med det tao-tantriske univers som en måde at være i verden på - men ikke mindst en kæmpe berigelse for parforholdet og seksuallivet.

Tao Tantric Couples’ Retreat er en fantastisk mulighed for at hellige jer kærligheden og nærværet to fulde dage, uden de forstyrrelser, vi oplever i en travl hverdag.

Samtidig har I mulighed for at komme i dybden med de udfordringer, I måske oplever i hverdagen, når det handler om at skabe plads til jeres relation i en hverdag fyldt med forpligtelser.

I kommer til at mærke jer selv og hinanden på nye måder, og tager hjem fra denne nærværs-weekend, dybt beriget med nye indsigter og masser af redskaber til jeres forhold.

Om aftenen vil der være rigelig mulighed for at slappe af i de naturskønne omgivelser og lade dagens indtryk bundfælde sig.

I kan vælge at overnatte lørdag-søndag, men er også velkomne til at overnatte i eget hjem efter lørdagens program og den fælles aftensmad.

Der er hunde i hjemmet, så er du allergisk, bør du nok have en håndfuld antihistaminer med i tasken.

Kursusprisen inkluderer overnatning lørdag-søndag samt alle (vegetariske) måltider, snacks, kaffe, te og vand begge kursusdage.

Tid: Lørdag den 26. juni kl. 10 til søndag den 27. juni kl. 16

Sted: Slangerupvej 51, 4100 Ringsted

Pris: 2.400 kr. pr. par

JA - VI SKAL DA MED!

Ved framelding senere end den 21. juni refunderes kursusgebyret ikke.

Har du spørgsmål, så kontakt mig på info@tao-life.dk

Om Tao: Taoismen er flere tusind år gammel visdom om livsenergi, seksualitet og forholdet mellem mand og kvinde. Et kæmpe skatkammer af visdom, der ikke uden årsag har gået sin sejrsgang i det moderne Vesten.

Om Tantra: Tantra er bevidsthed om vores væren i verden - en holistisk tilgang til krop og seksualitet, der skal erfares og opleves.

Om mig: Jeg er uddannetTao&Tantra Massør  og fysiurgisk massør fra CityFys Akademiet. Jeg har arbejdet med mennesker hele mit liv - som journalist, sosu-assistent og selvstændig behandler. Jeg er gift og mor til 3 dejlige børn og 2 bonus-børn. Både tao og tantra har beriget mit liv og mit parforhold på måder, jeg ikke havde fantasi til at forestille mig før. Jeg brænder derfor for at dele min viden og mine erfaringer indenfor Tao&Tantras vidunderlige univers med andre par.