Vidste du, hvor vigtige, dine nyrer er?

Hvorfor masserer vi de indre organer i en Tao&Tantra Massage?

NÅR jeg bliver spurgt, hvordan en Tao&Tantra Massage adskiller sig fra andre former for tantramassage, har jeg selvfølgelig en masse godt at sige om Tao&Tantra Massagen.

MEN noget af det, der er vigtigt at vide - både når du skal modtage og når du skal lære at give en Tao&Tantra Massage - er, at de indre organer betyder rigtig meget!

LÆS mere om uddannelsen til Tao&Tantra Massør HER

VI ved selvfølgelig, at de indre organer - nyrer, lever, hjerte, milt, bugspytkirtel osv. - er helt essentielle for os som mennesker.

MEN vidste du, at dine indre organer er altafgørende for din mentale sundhed?

DE senere år er man f.eks. begyndt at få øjnene op for, hvor meget vores tarmflora og tarmfunktion betyder for vores sindstilstand. Det forskes der intenst i lige nu og vi bliver hele tiden klogere.

ALT dét var taoisterne udmærket klar over allerede for flere tusind år siden. De vidste også, at det gjaldt alle de indre organer og ikke bare fordøjelsen. F.eks. aflejres en følelse som vrede i leveren og bindevævet omkring leveren og det kan tydeligt mærkes af massøren.

VI fjerner naturligvis ikke vrede ved at massere leveren - men vi kan frigøre nogle af de følelsesmæssige ophobninger, så energien kan flyde mere frit. Det betyder, at vi får mere overskud til at arbejde med os selv og at vi bedre kan mærke os selv. Og det er jo ikk’ så ringe endda :-)

DERFOR fylder massagen af de indre organer meget i en Tao&Tantra Massage.

 

Bliv Tao&Tantra Massør - og lær at massere de indre organer

DET betyder, at du kommer til at bruge noget tid på at lære en masse om organernes funktion og deres følelsesmæssige betydning - og hvordan du masserer dem gennem huden, hvis du uddanner dig til Tao&Tantra Massør hos mig.

 

FÅ de to første moduler på uddannelsen GRATIS

DE to første moduler er GRATIS - haps dem lige HER

Nysgerrig? Book en gratis, uforpligtende samtale om uddannelsen til Tao&Tantra Massør lige HER

EFFEKTEN af en massage af de indre organer er helt fantastisk! Når jeg selv har fået en Tao&Tantra Massage, føler jeg mig “hel” og “sund” på en anden måde, end jeg gør efter andre typer tantramassage - og det skyldes især massagen af de indre organer og bindevævshinderne omkring dem. Det giver en unik følelse af velvære og overskud.

VI kommer også i kontakt med flere følelsesmæssige lag, når vi masserer de indre organer - og dén del af behandlingen lærer du selvfølgelig også at mestre på uddannelsen til Tao&Tantra Massør, så du kan møde din klient på bedste vis.

NYSGERRIG på, hvordan de indre organer spiller sammen med resten af dig - og ikke mindst dit sexliv? Så tilmeld dig online miniserien Kend dit Køn i 12 dele lige HER