'KEND DIT KØN' ER TILBAGE - NU I LYNGBY

WORKSHOPPEN FOR DIG, DER VIL LÆRE MEGET MERE OM DIT EGET OG DET MODSATTE KØN, BLIVE EN BEDRE ELSKER OG FÅ ET SJOVERE LIV!

ONSDAG DEN 1. SEPTEMBER 2021 KL. 19-22 I LYNGBY

MAX 10 DELTAGERE

INTERESSEN for disse workshops plejer at være så overvældende, at mange må skrives på venteliste.

OG nu er chancen her igen: Onsdag den 1. september skaber jeg et smukt, afslappet rum, hvor leg og læring går op i en højere enhed.

HVOR godt kender du egentlig dit køn? Og din partners køn?

VIDSTE du f.eks., at udløsning og orgasme er to vidt forskellige ting og at alle - mænd som kvinder - kan blive multi-orgastiske? Få et utal af orgasmer, uden overhovedet at “komme” - og blive ved i timevis?

AT mange mænd og kvinder har nedsat følsomhed i deres køn, fordi koblingen mellem krop og sind på ét eller andet tidspunkt er blevet forstyrret?

DE fleste mennesker udnytter ikke deres fulde, orgasmiske potentiale.

denne aften-workshop udfolder vi hele kønnets potentiale, og du bliver fortrolig med både kvindens og mandens køn, på uhøjtidelig vis.

DU får en masse viden om kvindens og mandens køn - og du lærer at berøre og massere dit eget og partnerens køn, på en sanselig måde, der øger intimiteten og bringer dig tættere på dig selv og din partner.

SAMTIDIG lærer du, hvordan dit køn “spiller sammen” med resten af dig, og vi laver øvelser, der integrerer køn, krop og sind. Vi vil være nøgne ved nogle af øvelserne, og du kommer til at øve massage af kønnet sammen med en partner - eller én, du teamer op med på selve aftenen.

WORKSHOPPEN er for både singler og par - men af hensyn til øvelserne skal der være lige mange mænd og kvinder. Du tilmelder dig som enten single eller del af et par via nedenstående links. Er du single, kommer du på venteliste og får straks besked, når der er en ledig plads. Først når du er sikret en plads, betaler du for din billet.

Tid : Onsdag den 1. september kl. 19-22

Sted: Holmelinsvej, 2800 Kgs. Lyngby

Pris: 299,- pr. deltager inkl. kaffe, te, vand og frugt

Ved framelding senere end den 25. august refunderes billetten ikke.

JA TAK! JEG VIL MED OG TILMELDER MIG SOM DEL AF ET PAR!

JEG ER SINGLE OG SKRIVER MIG PÅ VENTELISTE! GIV MIG STRAKS BESKED, HVIS DER BLIVER EN LEDIG PLADS!