Styrk polariteten og få et bedre sexliv

VI har alle behov for at slippe tøjlerne fuldt og helt i ny og næ.

OVERGIVE os til øjeblikket og den, vi er sammen med.

JO bedre, vi er til det, jo bedre bliver vores sexliv også :-)

RET meget af tiden styrter vi bare rundt og gør det stik modsatte - både i arbejdslivet og i privaten: Vi skal levere gennemtænkte projekter på jobbet og som mor eller far er man også en dygtig projektleder, der koordinerer madpakker, forældremøder og legeaftaler i ét væk.

NÅR solen går ned og vi håber på en romantisk hyrdetime i soveværelset, kan det derfor være svært at finde overgivelsen frem. Behovet for overgivelse - et overset fænomen

SOM tantramassør med en del mandlige klienter gennem årene har jeg fundet ud af, hvor overset, mænds behov for overgivelse er. At kvinder gerne vil overgive sig og rives rundt af en “rigtig mand” - det er de fleste helt på det rene med. Og manden har bare at stille op.

MEN hvad nu hvis manden også er tappet for energi? Hvad nu hvis han bare har behov for at blive kærtegnet, uden nødvendigvis at skulle give noget igen? Hvad nu hvis han har behov for at blive revet rundt?

FLERE mænd har fortalt mig, at de skam jævnligt har sex med deres partner. Hun vil gerne have det sådan lidt hårdt engang imellem.

MEN massere og kærtegne ham i timevis - det gider hun faktisk sjældent. Derfor går han jævnligt til en tantramassør, for at opleve at blive kærtegnet længe og blidt - uden at skulle levere en modydelse

 

Arbejd med polariteten i dit parforhold

MEN hvad nu hvis…du og din partner aftalte, at I bytter positioner af og til. River nogle timer ud af kalenderen, hvor den ene tager styringen - og den anden blot kan give helt slip og lade sig styre?

VI mennesker tænder på polaritet. Vi tiltrækkes af det, der er anderledes end os selv. Plus og minus. Yin og yang.

MEN desværre forbinder vi ofte manden med plus-polen - som den aktive, handlende og styrende - og kvinden som den modtagende og passive. I hvert fald i sexlivet. Hjælp din mand med at give helt slip.

MEN manden har altså det samme behov!

OG hvis du møder ham på dét - så skal du nok blive revet rundt. Meget snart :-)

 

Hjælp din mand med at give helt slip

MEN manden har altså det samme behov! OG hvis du møder ham på dét - så skal du nok blive revet rundt. Meget snart :-)

PRØV f.eks. at aftale, at i aften er det DIG, der tager styringen. Din mand skal bare tage imod.

DU kan f.eks. starte med at massere ham. Gerne intimt - men helt helt uden forventninger til, at han skal få rejsning eller lyst til sex. Aftal gerne på forhånd, at der ikke skal ske mere end dét. Din mand vil ELSKE det :-)

ELLER giv ham et blowjob - igen uden nogen forventning om, at han skal få rejsning, springe på dig eller få en orgasme.

BARE vær med dét, der er. Det er en gave til jer begge.

mine workshops arbejder vi med at styrke polariteten mellem kønnene - på en måde, der går begge veje, så både mand og kvinde lades op og får lyst.

TJEK kursuskalenderen HER