Online workshoppen VækDinVenus

For kvinder, der vil have mere

ONLINE workshoppen for kvinder, der trin for trin guider dig til at blive multi-orgasmisk gennem et solidt kendskab til din egen krop og de helt rigtige øvelser!

MERE END 90 MINUTTERS viden, inspiration og øvelser - pakket og leveret direkte til dig.

Den må jeg have fingrene i! Send mig den STRAKS!

SOM tantrisk behandler og underviser har jeg undervist, coachet og behandlet rigtig mange kvinder og mænd i hvordan man får et fedt sexliv. Derfor ved jeg godt, “hvor skoen trykker”.

JEG tænker tit, at med mere oplysning og et større kendskab til kroppen og vores seksuelle muligheder - ville mange mennesker få et federe liv.

MANGE kvinder fortæller, de er helt eller delvist følelsesløse i underlivet. AT de har svært ved at mærke sig selv og være helt nærværende under sex. Slippe kontrollen og bare give sig hen.

IFØLGE en undersøgelse fra 2019 har 63% af alle danske kvinder oplevet problemer med at få orgasme.

 

KÆRE KVINDE: Der er SÅ meget godt derude til dig!

FOR alle kvinder er af natur multi-orgasmiske - så er du udfordret, handler det bare om at lære at mærke sig selv på nye måder via træning og viden!

MEN det er stadig vanskeligt at finde sober, saglig og dybdegående hands-on information om, hvordan man får et godt sexliv.

DERFOR kæmper begge køn ofte med mindreværd og frustrationer, der er helt unødvendige, og som kan afhjælpes.

ONLINE workshoppen VækDinVenus handler om, hvordan du som kvinde får det allerbedste ud af dit sexliv. Hvordan du bliver multi-orgasmisk og lærer at cirkulere din seksuelle energi, så orgasmerne bogstaveligt talt sprøjter rundt i kroppen på dig! Så længe, du vil.

What's not to like? Jeg må med ombord!

 

Lyder det for godt til at være sandt?

LYDER det svært?

DET er det IKKE. Faktisk er der tale om ældgamle teknikker fra Østen, der blot er gået i glemmebogen eller tiet ihjel i misforstået puritanisme.

I VÆKDINVENUS får du derfor en masse gammel, taoistisk visdom om elskovskunst og dit potentiale som kvinde.

ET potentiale, der hos mange er uudnyttet, fordi vi ikke kender til det.

AT kvinder af natur er multi-orgasmiske, og at porten til skatkammeret så at sige står piv-åben for kvinder, kommer stadig bag på mange.

OG ud af de kvinder, der kender til muligheden, findes der stadig mange, der synes, det er svært og som ikke helt kan “knække koden”.

JEG glæder mig derfor for vildt til at præsentere VækDinVenus for dig - og selvfølgelig har jeg også et helt vanvittigt tilbud til dig:

ONLINE workshoppen koster i forvejen kun en brøkdel af, hvad det koster at deltage på en af mine workshops, modtage en tantrabehandling eller gå til samtaler hos en sexolog - nemlig KUN 299,00 kr.!

HENT VækDinVenus her

 

En helt særlig bonus til dig…

DET bliver bedre endnu…som en ekstra bonus ved bestilling af VækDinVenus får du adgang til en individuel online session med mig af 30-45 minutters varighed, hvor du kan stille alle de spørgsmål, du måtte brænde inde med! I ro og mag, under 4 øjne. Her er ingen spørgsmål for pinlige, og du får min uforbeholdne feedback og mine svar med det samme.

 

Mere endnu…

LYDER det for godt til at være sandt? Det bliver bedre endnu:

MED VækDinVenus følger nemlig en ekstra bonus: 3 meditations-lydfiler, der aktivt arbejder med din seksuelle energi, lærer dig at mestre din seksualitet og komme i tæt kontakt med dit køn.

SOM kronen på værket får du helt gratis min e-bog KendDitKøn - en tantrisk guide til et bedre sexliv, der er spækket med viden om mandens og kvindens køn og lækre illustrationer.

Alt dette får du ved bestilling af VækDinVenus:

Online Workshoppen VækDinVenus - spækket med dyrebar viden og øvelser, fordelt på 3 videoer af 20-30 min. varighed

En individuel Online Session med mig af 30-45 minutters varighed 3 meditations-lydfiler, der er din vej til multiorgasmer og et fantastisk sexliv

Øvehæftet VækDinVenus med alle øvelser fra workshoppen, omhyggeligt forklaret og beskrevet, samt træningsprogram

3 meditationsfiler, der hjælper dig med at blive multiorgasmisk

E-bogen "Kend dit Køn - en tao-tantrisk guide til et bedre sexliv

MODULERNE er dine til evig arv og eje, når du først har købt og betalt for online workshoppen.

HAR du lyst til at udforske dine muligheder som kvinde, så haps online workshoppen HER

ER du i forvejen multi-orgasmisk? Helt fint, du får alligevel en masse ud af at følge workshoppen. Dit sexliv vil højst sandsynligt blive endnu mere intenst og du vil blive præsenteret for øvelser og viden, der øger dit energiflow og spicer dit sexliv op!

HAPS den her